Uzaicinājums skolai uz Baltijas drošības konferenci 2023

27. aprīlī, Rīgā, ATTA centrā norisināsies Baltijas drošības konference 2023, kurā aicinām BEZ MAKSAS piedalīties arī Jūsu skolu, mācībspēkus un skolēnus.

Ieguvumi skolēniem:

  • Iespēja uzzināt par karjeras un tālākizglītības iespējām drošības nozarē (Piedalīsies 45 uzņēmumu stendi un 7 skolas – gan izglītībai pēc 9. klases gan 12. klases)
  • Iespēja uzzināt par drošības nozares aktualitātēm (20+ runātāji, angļu valodā)
  • Iespēja kvalitatīvi pavadīt dienu (paralēli lekcijām būs arī dažādas aktivitātes pirmajā palīdzībā, ugunsdzēsībā, virtuālajā realitātē utml.)

Konference ir bezmaksas, bet ar iepriekšēju reģistrāciju – lai skola reģistrētos ir nepieciešams atbildēt uz šo e-pastu un Jums tiks atsūtīta speciāla pieteikuma veidlapa, kurā būs nepieciešams norādīt pavadošo(pavadošās personas) un skolēnu vārdus/uzvārdus.

 

Konferences tēma – Reakcija uz augošajiem draudi Baltijā 

Konferenci atklās Latvijas republikas Iekšlietu ministrs Māris Kučinskis, savukārt konferencē uzstāsies vairāku Eiropas valstu drošības nozares viedokļu līderi, tādi kā – Eiropas darba un veselības aizsardzības speciālistu organizāciju tīkla (ENSHPO) pārstāve Dagmara Polowczyk, Eiropas komisijas DG CNECT nodaļas vadītāja Christiane Kirketerp De Viron, Schneider Electric ziemeļvalstu ugunsdrošības vadītājs Peter Widström, CHS Investment Group izpilddirektors Vilius Makauskas. 

Paralēli referentu prezentācijām notiks arī paneļdiskusijas, kurās piedalīsies vēl plašāks pārstāvju skaits no Baltijas valstīm un tajās tiks diskutēts tieši par katras jomas gaidāmajiem izaicinājumiem, kā panākt “0 nelaimes gadījumus”, nulles noziedzību un kā veicināt drošības kultūru, kā arī citi temati. 

 

Vairāk kā 40 uzņēmumu un organizāciju stendi 

Līdztekus konferencei norisināsies arī profesionālā izstāde, kurā apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem Baltijas drošības tirgū no vadošajiem Eiropas un Baltijas drošības uzņēmumiem. 

Tāpat izstādes daļā piedalīsies arī vairākas skolas, kas piedāvā izglītību drošības jomā – RTU, BA “Turība”, Vidzemes augstskola, Saldus tehnikums un citas. Vairākām no skolām būs arī savas VR simulācijas zonas, kurās jebkurš apmeklētājs varēs izmēģināt Latvijas pētnieku un uzņēmumu panākumus virtuālās un papildinātās realitātes jomā drošības vajadzībām. 

Konference norisināsies 27. aprīlī, lielākajā konferenču centrā Baltijā – ATTA Centre.

 

Vairāk informācijas par konferenci un atskats uz iepriekšējiem gadiem pieejams šeit: www.dpalv.lv/konference

 

Ar cieņu,

Kārlis Apalups
Valdes loceklis / Baltic Security Conference 2023 projekta vadītājs
Drošības profesionāļu asociācija
w: www.dpalv.lv / e:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  / t: +371 26622419