Aicinājums velobraucienam 04.05.2022

Labdien!

 

4. maijā Rēzeknē notiks Latvijas Republikas Neatkarības dienai veltītais tradicionālais Velobrauciens, kas ir kļuvis par iecienītu pasākumu dažādu vecumu rēzekniešu vidū. Šogad mums netraucē nekādi Covid-19 ierobežojumi, tādēļ Rēzeknes valstspilsētas pašvaldība aicina visus pilsētas iedzīvotājus, īpaši bērnus un jauniešus, būt aktīviem un piedalīties velobraucienā.

Velobraucienā aicināti piedalīties visu vecumu riteņbraucēji – individuāli un komandās (5 un vairāk dalībnieki). Katram būs iespēja izvēlēties kādu no četriem maršrutiem:

•             Kovšu ezera maršruts (7,1 km), kontrolpunkts – laivu mājas auto stāvlaukums;

•             Eiro velo maršruts (4,6 km), kontrolpunkts – Olimpiskais centrs Rēzekne;

•             Rēzeknes Ziemeļu parka maršruts (5,2 km), kontrolpunkts – piepūšamā futbola halle;

•             Meža parka maršruts (9 km), kontrolpunkts – Vipingas meža parka auto stāvlaukums.

Velobrauciena finišs visiem maršrutiem paredzēts Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā. Veiklākie braucēji tiks apbalvoti ar pārsteiguma balvām.

Savukārt, Kultūras un atpūtas parka velo trasē notiks tradicionālās Veiklas braukšanas sacensības (reģistrācija un sacensības no plkst. 12.00 līdz 14.00) trīs vecuma grupās: 7-10 gadi, 11-13 gadi, 14 gadi un vairāk.

Velobrauciena dalībnieki aicināti pieteikties iepriekš, līdz 28. aprīlim nosūtot aizpildītu pieteikuma veidlapu uz e-pastu  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . SVARĪGI! Dalībnieki, kuri būs pieteikušies līdz 28. aprīlim, saņems piemiņas medaļas par dalību braucienā.

Tiek saglabāta iespēja pieteikties dalībai velobraucienā arī 4. maijā, pirms brauciena. No plkst. 10.00 līdz 10.45 paredzēta dalībnieku reģistrācija domes ēkā, mazajā zālē.

Velobrauciena nolikums un pieteikuma anketa atrodas šeit.

Sanāksim visi kopā, lai dzimtās pilsētas ielas piepildītu ar smaidiem, sportisko garu un pozitīvu sacensību gaisotni!

 

 

Ar cieņu,

Tatjana Tokareva

Rēzeknes valstspilsētas domes

Izglītības pārvaldes

metodiķe